Go Back
Udskriv

Hjemmelavet Muslibar

Ret Snack
Køkken Dansk
Keyword Kondenseret mælk, Musli, Muslibar
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 10 minutter

Ingredienser

  • 1 ds Sødet kondenseret mælk Ca. 400g
  • 250 gram Fintvalsede havregryn
  • 75 gram Kokosmel
  • 100 gram Tørrede Tranebær Du kan også bruge rosiner, dadler, figen eller andet tørret frugt.
  • 125 gram Usaltede Peanuts Du kan også bruge letsaltede peanuts.
  • 125 gram Blandede kærner Fx. solsikkefrø, sesam, chiafrø, græskarfrø. Du bestemmer.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 130 grader, og kom bagepapir en en lille bradepande ca. 20 x20 cm

  2. Bland alle de tørre ingredienser godt sammen i en skål.

  3. Lun den kondenserede mælk i en stor gryde, så den bliver flydende.

  4. Kom de tørre ingredienser i gryden, og bland det hele godt sammen.

  5. Kom det hele i bradepanden, og fordel det jævnt. Tryk massen let samme.

  6. Bag det i ovnen ved 130 grader i en time. Skær dine muslibare i passende stykker, imens de stadig er lune.