Veranda – så er vi næsten i mål med forårsprojektet.

Vores veranda er næsten færdig. Dog kun i den ene ende, hvor den består af en overdækket træterrasse.

Overdækket terrasse
Eftermiddags sol og blomstrende frugttræer.

Der mangler lige et sternbræt og lidt maling, så er denne ende helt færdig. Vi har lavet trappe omkring hele denne del. Der er lavet tagrende og nedløbsrør. Der er også flyttet lidt blomster ind på den overdækkede træterrasse.

Vores veranda, delvis færdig.
Vores veranda, delvis færdig.

Vi er meget tilfredse med resultatet af denne ende af verandaen.  Det er meget langt fra vores oprindelige tegninger og planer, men det gør ikke spor, når blot resultatet er godt.

Verandaen fra en anden vinkel.
Den oprindelige plan for vores veranda. 

Det er rigtigt lækkert at denne sider er helt åben, det giver god adgang til haven. Og udsynet er meget bedre end hvis den havde været lukket af i den nederste del. Sådan kan gør det selv projekter heldigvis rettes til løbende, for at få det bedst mulige resultat.

Veranda træterrasse

I den anden ende, er det en helt anden historie. Vinduerne er lige blevet leveret, de ser fine ud. Nu skal de bare monteres. Så skal der laves beklædning, males og laves el. Det begynder også at haste lidt med at få verandaen færdig, hvis vi skal nå at male det sidste inden det bliver alt for meget efterår. Men heldigvis kan vi allerede nu begyndet at nyde resultatet af de mange timers arbejde, der er lagt i at bygge vores helt personlige veranda. Som nu er blevet en overdækket træterrasse, i den ene ende.

 

2 thoughts on “Veranda – så er vi næsten i mål med forårsprojektet.

    1. Tak! Ja, det er et gør det selv projekt. Som dog endnu ikke er helt færdigt, men til foråret bliver det sidste lavet, så vi kan nyde en lang sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.